perjantai 15. huhtikuuta 2016

Taste Of Helsinki

Tänään oli todellinen tastes of Helsinki päivä, sillä aloitin sen ihailemalla aurinkoista Helsinkiä Kaivopuiston rannassa. Aurinko paistoi taivaan täydeltä ja nautin merellisistä maisemista aamukahvilla ja croissantilla Café Ursulassa. 
Päivä jatkui Taste Of Helsinki pressitilaisuudessa, jossa saimme maistella tulevan kesän makuelämyksiä kolmelta eri ravintolalta.

Hella ja Huone tulee tarjoamaan tapahtumassa Kylmäsavustettua maa-artisokkaa, lipstikkaa ja ruisviskillä maustettua Lapin härkää. Pidin erityisesti maukkaasta lihasta ja maa-artisokassa oli sopiva purutuntuma. Tykkäsin kyllä koko annoksesta tosi paljon. 

Bistro O mat oli valmistanut suosittua Haukiburgeria, jota ilmeisesti on ollut tarjolla jo aiemminkin. Minulle se oli uusi tuttavuus, sillä ulkomaan vuosien takia en ole aiemmin tapahtumassa vieraillut. Tosi tosi hyvää, vaikka sämpylä ehkä oli aavistuksen kuiva. 

Ravintola Toca oli pistänyt jälkiruokaan parastaan, sillä sekä minusta että ystävästäni se oli päivän paras makuelämys. Vai miltä kuullostaa Maitosuklaavanukas, kaakaocrumble, minttu-jogurttisorbetti ja mansikkaa? Sorbetti oli ihan täydellistä ja kaiken lisäksi annos oli todella kaunis. Bravo.

Viinit ja oluet (joita en tosin maistanut) olivat aperitiiveja myöten valittu erinomaisesti, tässä listaus siitä puolesta:

Aperitiivit
André Clouet Rosé No3 Brut samppanja
Aperol Spritz

Zaccagnini Montepulciano d`Abruzzo "Il Tralcetto" punaviini
Karhu olut

La Spinetta Il Rosé di Casanova 2015 roseeviini
Koff APA olut

Parés Balta 'b' Cava Brut kuohuviini

Kahvi
Kenya Double A Ruiruiru - Johan & Nyström / Moccamaster

Taste Of Helsinki tapahtumassa tulee olemaan mukana myös seuraavat ravintolat: Pastor, Sinne, Ask, Muru, Kolmon3n, Grön ja tallinnalainen Ö, joka on ensimmäinen Suomen ulkopuolelta tuleva ravintola. 
Odotan innolla kesän Taste Of Helsinkiä, sillä tämän päiväiset makuelämykset lupaavat hyvää. Tapahtuman Facebook sivuilla on myynnissä Early Bird -hintaisia lippuja, joten kannattaa olla ajoissa liikkellä. Kiitos vielä tämänpäiväisestä tilaisuudesta ja nähdään kesäkuussa!

Lisätietoja 
Instagram: @tasteofhelsinki
#tasteofhelsinki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti