sunnuntai 10. huhtikuuta 2016

Maailman paras raastin?

Olen jo pitkään etsinyt raastinta, jolla voisi helposti raastaa sitruunan kuoren, valkosipulin tai inkiväärin. Normiraastimilla satutan aina sormeni ja muutenkin ne ovat hankalia käyttää.

Luulenpa, että Kevätmessuilta sen vihdoin löysin, maailman parhaan raastimen nimittäin. Näin Ceramico, joka raastinta Porvoossa valmistaa myös tuotettaan markkinoi ja ainakin ensikosketuksella olen samaa mieltä.

Raastin on keramiikkaa, jota voi käyttää juustolautasena ja jokainen voi raastaa juuston omalle pastalleen tai salaatilleen. Sillä raastaa helposti myös pähkinät, suklaat, chilit, sipulit jne. Raastinalusta on helppo pestä ja sen voi laittaa jopa astianpesukoneeseen, me like!

Mikäli kiinnostuit, Ceramico on vielä tänään sunnuntaina Kevätmessuilla tai lisätietoja voit kysyä www.ancker.fi / info@ancker.fi

5 kommenttia:

 1. Hih,taisit ostaa sen veljeltäni;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja minullakin tietenkin tuollainen;D

   Poista
  2. :D joo, juteltiinkin sinun blogista ja nyt olen kuullut, että monella minun ystävällänikin on kyseinen raastin. Toimii hyvin ja tykkään kovasti myös ulkonäöstä ja turkoosista väristä.

   Poista
 2. Saako tätä raastinta ostaa jostain?

  VastaaPoista
 3. Kannattaa olla suoraan yhteydessä valmistajaan, linkki tuon jutun lopussa, en valitettavasti tiedä heidän jälleenmyyntikanavia ja varmaan pystyy myös suoraan heiltä ostamaan.

  VastaaPoista